fbpx
Verbouwingsuitverkoop

Groot nieuws bij Klaas Vaak Bedden!

Klaas Vaak Bedden bestaat volgend jaar 40 jaar; iets om ontzettend trots op te zijn! Na vier decennia is het tijd om de showroom te updaten en een gloednieuwe uitstraling te geven. Na lang beraad is het belangrijke besluit genomen: Klaas Vaak Bedden gaat verbouwen en wordt in een compleet nieuw jasje gestoken. We staan te popelen om te beginnen, maar we hebben één probleem. De showroom MOET helemaal LEEG! Om onze showroom klaar te stomen voor de verbouwing introduceert Klaas Vaak Bedden dé grootte verbouwingsuitverkoop!  

 

Zijn jullie ook zo benieuwd? 

Klaas Vaak Bedden zal een complete transformatie ondergaan, maar hoe het er precies uit gaat zien, houden we nog even geheim. Dat het ontzettend mooi, modern en vernieuwend zal zijn, weten wij zeker! Eerst moet de showroom helemaal leeg en daarom kunt u gebruik gaan maken van hoge kortingen tot wel 70%! Houd onze website en social media kanalen goed in de gaten voor al onze knotsgekke aanbiedingen. Het startsein voor deze verbouwingsuitverkoop zal zeer binnenkort volgen!  

 

Moet echt alles weg?

Ja, echt alles moet weg! Dus bent u op zoek naar een compleet nieuw bed of wilt u zich gaan klaarmaken voor de winter met mooi bedtextiel en warme dekens? Sla dan uw slag tijdens onze verbouwingsuitverkoop! Alle modellen uit onze showroom worden met hoge kortingen verkocht, maar ook al onze kussens, dekbedden, bedtextiel, decoratie, verlichting, plaids en dekens gaan met super veel voordeel de deur uit. We zien u graag verschijnen in onze ‘oude’ showroom om u, zoals van ouds, te adviseren over de nieuwste technieken, materialen en slaapproblemen.  

“Klaas Vaak Bedden is klaar om in een nieuw jasje gestoken te worden”

Posts created 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven