fbpx

Brochure

Vraag hier uw brochure aan

Vraag hier uw brochure aan!
Brochure aanvraag

 

Bijna 45 jaar geleden bundelden een aantal gelijkgestemde beddenspeciaalzaken hun krachten. Alle kennis en ervaring van de afzonderlijke bedrijven werd vanaf dat moment gedeeld. Zo ontstond er een unieke samenwerking, met als doel het leveren van de best denkbare service. Slapen is namelijk een gewichtige zaak. Slapen is een vak. De adviseurs van Klaas Vaak Bedden beheersen dat vak als geen ander.

Vaak wordt geprobeerd het ideale bed te ontwerpen dat voldoet aan ieders wens. Klaas Vaak Bedden gelooft daar niet in; zo’n bed bestaat namelijk niet. Welk bed voor u geschikt is, hangt evenveel van u als van het bed af. Bij onze adviezen staat het individu daarom centraal.

Klaas Vaak Bedden: garantie voor kwaliteit!

Een goed bed kopen is niet eenvoudig. U wilt immers een bed dat precies bij u past én bovendien jaren meegaat. Wij stellen zeer hoge eisen aan de merken die wij voeren. De materialen, de technologie, het ontwerp: alles moet van de hoogste kwaliteit zijn. Anders kunnen wij er niet volledig achter staan en dan laten wij u er zeker niet op liggen. Dit kunt u ook terug lezen in onze brochure. Lees alles over onze merken, materialen, matrassen, slaapsystemen, kussens en nog veel meer. In de brochure vind u een slaaptest waarmee de start naar uw perfecte bed wordt gemaakt. Ook vind u geweldige tips en tricks terug in dit complete overzicht.

Vraag de brochure vrijblijvend aan via bovenstaand formulier en krijg hem gratis thuisbezorgd.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven