fbpx

Comfortbedden


 


“Verhoog uw kwaliteit van leven naar een geheel nieuw niveau en verhoog uw slaapkwaliteit – vandaag, morgen en overmorgen!” 


Comfortbedden

Door de speciale constructie en de blijvend veerkrachtige latten en veerelementen, is onze lattenbodem een ondergrond die over het volle oppervlak veert. Zowel in de lengte als in de breedte. Dankzij deze flexibiliteit past deze lattenbodem zich precies aan uw lichaam aan.

Natuurlijk levend gevoel

Zorgvuldig geselecteerde houtsoorten zoals eik, beuk of walnoot vormen de basis van waaruit onze comfortbedden gemaakt worden. Van massief hout of echt houtfineer. Individueel voor u gemaakt en volgens uw persoonlijke wensen, staan ​​houten bedden van Klaas Vaak Bedden voor tijdloze elegantie en ondersteunende functionaliteit.

Bedden – net zo individueel als u!

Afhankelijk van uw wensen kan uw nieuwe gestoffeerde bed van Klaas Vaak Bedden subtiel worden geïntegreerd in uw bestaande kamerontwerp. Met de functionele kenmerken van onze gestoffeerde bedden kunt u zich te allen tijde aanpassen aan veranderende leefomstandigheden. En dit allemaal zonder uw huidige en toekomstige levensstijl te veranderen.

Upgrade voor je bed

Wilt u ondersteuning bij het opstaan ​​of wilt u uw bed makkelijk verschonen? Maar wilt u uw bed behouden? Met al deze wensen helpt het Klaas Vaak Bedden liftsysteem u met :Zo gemakkelijk met Klaas Vaak Bedden,  geniet u van gemakkelijk en zorgeloos opstaan

Met de elektrische hoogteverstelling ervaart u precies het juiste niveau om elke dag moeiteloos op te staan! Voor gemotoriseerde hoogteverstelling tot 38 cm gebruikt u de kabel-handset of de draadloze afstandsbediening. Gebruik de hoogteverstelling ook voor het vergemakkelijken van het dagelijks leven: het bed opmaken/schoonmaken of kleding opvouwen is kinderspel. Voor maximaal comfort, combineer je het hoogte verstelbare comfortbed met het gemotoriseerde ligoppervlak – voor een positieve en gemakkelijke start van de dag!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven