fbpx

Lampen

“Lampen met korting!”

Wist u dat wij ook sfeerverlichting verkopen? Van industriële lampen tot klassieke verlichting. Laat u verrassen door onze lampencollectie. Kom langs in onze showroom en krijg nu 20% korting op alle verlichting!

Verlichting in uw slaapkamer

De slaapkamer is al lang niet meer de plek waar we enkel slapend doorbrengen. Na een drukke werkdag relaxen op bed met een goed boek, samen een film kijken of nog eventjes die laatste e-mailen beantwoorden. Het is een kamer waar rust, intimiteit en ontspanning centraal staan. De slaapkamer is een van de weinige ruimtes die echt een privé plek is waar je jezelf kunt terugtrekken. Het is dan ook zeer de moeite waard als u hier naar eigen smaak en inzicht de sfeer van het interieur bepaalt. Daarom biedt Klaas Vaak Bedden u een grote collectie verlichting aan. Deze lampen kunt u op iedere gewenste plek in de slaapkamer kwijt en zal zorgen voor extra sfeer.

Bij Klaas Vaak Bedden leveren we niet alleen losse verlichting, ook ingebouwde verlichting in het bed is mogelijk. Hierdoor ontstaat er een spectaculair en luxueuze uitstraling van het bed. De voeten en grond worden verlicht waardoor u midden in de nacht nog de weg kunt vinden.Vraag naar de mogelijkheden bij onze adviseurs of kom een kijkje nemen in onze showroom.

In onze showroom staat een prachtig houten ledikant gepresenteerd die deze verlichting bevat. U kunt hierbij het effect van goede verlichting zien en bepalen of dit op uw wensenlijstje gezet mag worden.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven