fbpx

Matrassen

Alle informatie over onze matrassen

NATUURLATEX

Bij Klaas Vaak Bedden bieden we natuurlatex matrassen in 5 verschillende diktes en verschillende 4 hardheden. Hierdoor kunnen we voor iedereen het juiste matras aanmeten die past bij uw slaapwensen.

De grondstof voor onze schuimrubber is natuurlatex van de Hevea Brasiliens (rubberboom).  De Sleep&Dream® natuurlatex- matrassen onderscheiden zich van andere materialen door natuurlijke veerkracht en elasticiteit, comfort, ventilatie en levensduur, maar ook door de unieke “Triple” opbouw.  Het Sleep&Dream® Pure edition/Eco-care matras wordt standaard afgedekt met 100% KbT gecertificeerde wol en 100% GOTS gecertificeerde katoen. De stretchtijk is van 100% GOTS katoen en is afritsbaar voor reiniging. De matrassen zijn voorzien van Adaptive® behandeling voor warmteregulering en Purotex® behandeling tegen huisstofmijt.

 

Matrassen Natuurlatex matras


POCKETVERIG MATRASSEN

Ook de pocketveringmatrassen bieden wij aan in 5 diktes en 3 hardheden. In onze showroom kunt u zelf voelen bij welke dikte en hardheid u het meest comfortabel ligt. Onze adviseurs zullen uw slaaphouding beoordelen, waarna we u kunnen adviseren over het beste matras voor uw nachtrust.
Het interieur van een Sleep&Dream® pocketvering matras bestaat uit tonvormige stalen veren die per stuk in een zakje zijn verpakt voor onafhankelijke vering (ondersteuning) met als afdeklaag een natuurlijke drukverdeler en echte natuurlatex in diverse diktes voor het comfort. De Sleep&Dream® Pure edition/ Eco-care matras wordt standaard afgedekt met 100% KbT gecertificeerde wol en 100% GOTS gecertificeerde katoen. De stretchtijk is van 100% GOTS katoen en is afritsbaar voor reiniging. De matrassen zijn voorzien van Adaptive behandeling voor warmteregulering en Purotex behandeling tegen huisstofmijt.

 

Matrassen

 

binnenkant pocketvering matras

afspraak maken klaas vaak bedden

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top