fbpx

Slaapsystemen

” Een goede basis begint bij goede slaapsystemen “

Voor het dragen, ventileren en ondersteunen van uw matras heeft u een bedbodem nodig. Er zijn verschillende soorten slaapsystemen. Dit kunnen lattenbodems of boxsprings zijn.


Lattenbodem Regulastic van Sleep&Dream

De latten zijn gemaakt van gestoomd en gelaagd beukenhout dat veerkrachtig is en blijft. Deze latten zijn gemonteerd op onvervormbaar chroomnikkel veerelementen, zodat deze bodem ook op de zijkanten verend is (en blijft!). De veer elementen zijn leverbaar in verschillende diktes/hardheden. Op deze manier zijn de bodems naar eigen wens te personaliseren. We kijken hierbij naar de hoogte van de schouders, heupen en lendenstreek. Omdat men kan veranderen qua postuur/gewicht gedurende 10 jaar wordt deze service door de medewerkers van Klaas Vaak bedden kosteloos voor u gedaan gedurende 10 jaar.

Een lattenbodem kan ook verstelbaar worden geleverd en is bijna in alle ledikanten in te bouwen.

  • S vlak
  • ZK2M rug en voet verstelling (met 2 motoren)
  • NZK2M nek,rug en knieondersteuning (met 2 motoren)

Uiteraard zijn er meerdere types in lattenbodems, vraag naar de voor/nadelen aan uw vakman Klaas Vaak Bedden.

Boxspring

De boxspring is een gestoffeerde bedbodem voorzien van metalen veren, hiervan zijn verschillende systemen in de handel, bijvoorbeeld bonell-, pocketvering en voorgespannen pocketveren. Elk systeem heeft andere eigenschappen. Zo is de bonellvering eigenlijk niet meer van deze tijd, technisch is een pocketveer beter, pocketvering is leverbaar in zones en kan daardoor de comfortzones in de matras versterken. De keuze van het type boxspring hangt af van de keuze van uw matras, laat u hiervoor goed adviseren door uw vakman Klaas Vaak bedden.

Ook uw boxspring is verstelbaar leverbaar  met 2,3 of zelfs 4 motoren.

Het grote voordeel van de boxspring is dat uw bodem ook uw ledikant kan zijn, door de box en eventueel hoofdbord met een mooie stof te laten bekleden, creëert u een sfeervol bed (keuze uit ca. 250 kleuren/stoffen). Wij hebben keuze uit 25 verschillende hoofdborden.

afspraak maken klaas vaak bedden

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven