fbpx
voorkant winkel

De TAM TAM van Klaas Vaak

Er moet mij wat van het hart. Ik hou niet van geklets. Want in geklets kun je niet wonen is het gezegde. Waar gaat het mij om? In Delft gaan geluiden dat wij Klaas Vaak bedden gestopt zouden zijn. Dat is natuurlijk te gek voor woorden. Prettig wonen en vooral lekker slapen is mijn passie en mijn levenswerk.

Wie wat waaaar…

Klaas Vaak is niet weg te denken uit Delft, zeker niet waar we zitten, aan het Vrouwenregt, het mooiste plekje van Delft! Hoe komen dit soort verhalen in de wereld? Ik snap het wel, het hoekje van het pand, waar in de etalage altijd de kinderbedden stonden, is geen etalage meer. We hebben een nieuwe eetgelegenheid naast ons gekregen en die heeft ook ruimte nodig. Een pareltje rijker aan het Vrouwenregt, toch! We hebben 70 vierkante meter ingeleverd in ons pand, maar daar merk je natuurlijk binnen helemaal niks van. Onze collectie bedden, matrassen en toebehoren komen nog steeds prima tot zijn recht. Wel zijn we boven aan het verbouwen, daar komen appartementen. Ideale combinatie boven onze winkel. In de avond lekker rustig voor de toekomstige bewoners en voor ons een prima manier om het pand tot zijn recht te laten komen.

Een begrip in Delft

Wonen in de binnenstad van Delft, wie wil dat nou niet? Nogmaals, Klaas Vaak Bedden is springlevend en wij zijn klaarwakker om u te voorzien van een goed advies hoe u de welverdiende nachtrust het beste kunt bereiken. En dat doe ik natuurlijk niet alleen. Samen met Marja, mijn lieve steun en toeverlaat en haar zoon Jeffrey staan we elke dag voor u klaar om naar u te luisteren en de optimale oplossing te bedenken zodat u met een gerust hart kunt gaan slapen. In de wetenschap dat we er altijd voor u zullen zijn. Want Klaas Vaak Bedden is een begrip, niet alleen in Delft, maar in heel Nederland. Weet u wat? Wij nodigen u uit. Loop eens binnen voor een lekker kopje koffie en dan kletsen we lekker bij, over bedden, kussens, lakens, matrassen, want daar praten wij het liefste over.

Eén gedachte over “De TAM TAM van Klaas Vaak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven