fbpx
Kussen en matras combinatie

Het juiste kussen bij uw bedbodem- en matras combinatie

Bij Klaas Vaak Bedden aan het Vrouwenregt 12 komen wel eens mensen binnen met nek- en schouderklachten. De vraag van de medewerkers van de beddenspeciaalzaak luidt meestal: ‘wat voor bedbodem en matras heeft u?’ en dan krijgen ze vaak te horen ‘wij hebben thuis helemaal nog niet zo’n oude combinatie staan, dus die is nog goed.’.


Waar ligt het probleem?

De medewerkers van Klaas Vaak Bedden proberen altijd de juiste combinatie te maken met uw huidige bedbodem en matras. “Overigens kunnen klachten wel degelijk te maken hebben met een oude bedbodem- en matras combinatie”, legt Martin Trompert uit. “Toch horen we vaak dat ze al zo veel kussens hebben geprobeerd, maar nog steeds niet de juiste hebben gevonden. Dat heeft te maken met bepaalde factoren. Denk maar eens aan tintelende vingers of slapende armen. Dat heeft niets te maken met uw kussen. Het heeft te maken met uw bedbodem en matras.”

Het beste advies

Dit verdient wel een nadere verklaring. Hoe zit dat dan precies? Zakt u niet ver genoeg weg met uw schouders, dan ligt u meer op uw bed en heeft u ook een wat hoger kussen nodig, dat dan ook nog eens uw nek ondersteunt. Zakt u wel voldoende weg met uw schouders, dan ligt u meer in bed. “In dat geval adviseren we een lager kussen, maar wel één dat ondersteunt in de nek.” Kortom, er komt meer bij kijken dan alleen maar even een hoofdkussen kopen. De medewerkers van Klaas Vaak Bedden geven u graag het beste advies op uw oude en vertrouwde adres.

Groet, Martin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven