fbpx
prinses op de erwt klaas vaak bedden

Klaas Vaak op de erwt

Na tien jaar wordt het voor iedereen tijd om een matras te vervangen, dat geldt ook voor onze matrassen. En dan speelt direct de vraag: Wat vindt u lekker in bed? Niet welke gymoefeningen u leuk vindt, al kan dat ook ter sprake komen, maar vooral wat vindt u lekker liggen. En dat begint bij een goede bodem, want die biedt de correcte steun op de juiste plekken van uw lichaam. Daarna gaan we pas de zachtheid toevoegen. Welke graad van zachtheid werkt het mooiste samen met de ondersteunende bodem, maar biedt tegelijkertijd comfort en de beste ontspanning?


Trap er niet in..

Ik leg u in mijn winkel, Klaas Vaak Bedden, neer op verschillende matrassen, die allemaal één ding gemeen hebben: ze zijn van natuurlijke materialen. Absoluut niet van kunststof. Ik laat altijd een bakje zien met daarin een stukje latexmatras waar ik water aan toevoeg. Dezelfde hoeveelheid water die u verliest in de nacht zit binnen een mum van tijd in het natuurlatex. Volledig geabsorbeerd. Dat kan door de open sponsstructuur van natuurlatex. Dat neemt makkelijk water op, maar ventileert ook perfect. Het behoudt te allen tijde haar soepelheid. Dat kan echt niet met kunststoffen, wat ze u ook vertellen, trap er niet in.

Uw persoonlijke slaapplan!

Zodra u ligt, kijk ik en stel ik vragen. Ik kijk naar de lijnen van uw heupen, schouders en rugwervel. Dan vergelijken we de diverse matrassen en maakt u keuzes voor een soft of medium matras. Die probeert u thuis uit, want pas na verloop van tijd weet u of u lekker ligt en slaapt. Dat is de wenperiode. Daar blijven we over in gesprek, want u mag zich de prins of prinses op de erwt voelen, we zoeken de perfecte manier van slapen.

We kunnen de bodem anders instellen, bespreken of het matras is wat u ervan verwachtte, maar de ervaring leert dat als we het bovenstaande ‘Slaapstappenplan’ goed volgen, er maar weinig bijgesteld hoeft te worden. Ik denk met u mee, Klaas Vaak is de spreekwoordelijke prinses op de erwt, het is onze erwt, onze zorg, niet die van u.

Groet, Martin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven