fbpx

Hoofdkussens

” Kwalitatief hoogwaardige hoofdkussens ”

Uw bed is pas compleet wanneer het hoofdkussen een juiste combinatie met uw bodem en matras vormt. Daarom is het heel belangrijk dat u een goed hoofdkussen heeft.

Hoofdkussens

Hoelang gaat een kussen mee?

Een hoofdkussen moet namelijk na 3-5 jaar worden vervangen uit hygiënisch oogpunt , tenzij u het kussen regelmatig wast. Veel hoofdkussen verliezen in deze tijd toch ook hun veerkracht.

Welk kussen is er voor u?

Een kussen moet goed ventileren en goed ondersteunen. Deze ondersteuning kan het kussen zelf doen of u gaat dit zelf regelen door het kussen op maat te laten vullen. Hierdoor wordt een kussen heel persoonlijk.

Wij hebben een assortiment met kapok, veren, veren met dons en zuiverdons hoofdkussens, maar er zijn ook ergonomisch gevormde kussens van echte natuurlatex. Een goede combinatie maken is gemakkelijkst wanneer er bekent is welke matras en bedbodem u heeft EN koop altijd uw kussen zelf! Daarom is het belangrijk om zelf langs te komen in onze showroom.

U kunt het kussen bij ons in de winkel proberen. De meeste kussens in ons assortiment zijn individueel aanpasbaar zodat het na een aantal nachten eenvoudig zelf of door ons gewijzigd kan worden. Thuis testen doen wij uit hygiënisch oogpunt niet. Laat u daarom goed adviseren! Wij staan immers graag voor u klaar.

Kussen en allergie

Onze hoofdkussens zijn anti-allergisch en wasbaar op 60 graden (ook veren en dons!) . Er in ons assortiment geen plaats voor synthetische (plastic)materialen. Kunststof transpireert, trekt vuil aan en er vormen schimmels in het product door de mindere/slechte ventilatie. Het wassen van kunststof hoofdkussens is weliswaar veel gemakkelijker, maar het materiaal loopt snel terug. Daarom moet u ten aller tijden een natuurlijk materiaal kiezen wat bij u past.

 

 

 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven