fbpx

Boxspring Catalogus

Ga voor maximaal slaapcomfort met onze boxspring collectie. Door de combinatie van een goed ventilerende bedbodem en een comfortabele matras creëert u het ultieme slaapcomfort. In onze boxspring catalogus een greep uit onze uitgebreide collectie boxsprings. Bekijk hieronder alle bedden.

Alles is mogelijk

Bij Klaas Vaak Bedden kunt u uw eigen boxspring samenstellen. Met keuze uit honderden stoffen en een ruime collectie aan hoofdborden en pootjes wordt uw ideale boxspring werkelijkheid. Ook kunt u kiezen voor een bijpassend voetenbord om uw bed compleet te maken. Het hoofdbord is het bepalende element van hoe uw boxspring er uit ziet. Het bord is verkrijgbaar in verschillende hoogtes, breedtes, diktes en typen afwerkingen. in onze boxspring catalogus kunt u zien wat de mogelijkheden zijn.

Ruighuid

Beddenland heeft een nieuwe creatie door samenwerking met Liesbeth Coelen van RUIGHUID en Klaas Vaak Bedden. Een ruig leren hoofdbord, met de hand vervaardigd en mogelijk te combineren met een boxspring of een mooi massief eiken vintage ledikant. Dit stoere bed is uniek in zijn soort en wordt exclusief aangeboden in onze showroom in Delft. Leverbaar in 6 kleuren en elke maat.

Laat u inspireren

Hieronder vind u een overzicht van onze boxspring bedden. Onthoud dat de mogelijkheden eindeloos zijn en daarom staan we graag voor u klaar in onze showroom.

 

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top