fbpx

Slaaptest

Test uw nachtrust via de Klaas Vaak Bedden slaaptest

Het lichaam rust het best uit als er geen enkele spier gespannen is. Die ideale rusthouding is niet te bereiken op een te hard of doorgezakt bed! De wervelkolom dient volledig in balans te liggen. De ruggengraat loopt dan horizontaal. Doe de slaaptest en kom direct te weten of u een goede nachtrust heeft!

Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden. Uw antwoorden worden door onze experts geanalyseerd, waarna u persoonlijk advies zult ontvangen via mail.

 

De ondergrond voor uw matras is bijvoorbeeld een boxspring, een lattenbodem of een spiraal. Samen met de matras vormt deze een flexibele combinatie, die wijkt waar het nodig is (bij heupen en schouders), maar steun geeft bij benen, taille en nek. De keuze van het juiste kussen is al even belangrijk, want alleen bij een goede combinatie van kussen en matras ligt de wervelkolom, en in het verlengde daarvan ook het hoofd, echt horizontaal. Mede door gebruik van het juiste kussen rust u goed uit en wordt u fit wakker, zonder hoofd-, nek- of rugpijn. Klaas Vaak Bedden helpt u graag met een persoonlijk advies!

De snel de slaaptest!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven