fbpx

Ledikanten Catalogus

Ledikanten Catalogus

Waarom doet een gerenommeerde beddenspeciaalzaak zo veel moeite om het gebruik van een exclusief merk te adviseren, terwijl er al zo veel merkfabrikanten op de markt zijn?
Het antwoord is simpel. Wij willen van iedere fabrikant het beste product afnemen om voor iedere klant het beste slaapcomfort te realiseren, zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit van ons advies. Fabrikanten hebben andere belangen en andere argumenten, omdat ze producent zijn. Productiebedrijven zijn nu eenmaal afhankelijk van een bepaalde efficiëntie in de productielijnen. Klaas Vaak Bedden kijkt puur naar het slaapcomfort, zonder enige concessie. Als onafhankelijke adviseurs voor goed en gezond slapen zouden wij anders niet meer zo objectief zijn als zou moeten.

Vind het juiste bed

Om het juiste bed met de juiste matras te kunnen kiezen zult u moeten gaan proefliggen in onze showroom. Niet voor niets bieden wij in onze speciaalzaak een ruime keuze om u de weg te wijzen in de wereld van goed en gezond slapen en u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

Hieronder vind u een greep uit onze ledikanten collectie. Deze ledikanten zijn door u zelf samen te stellen. U kunt uit vele houtsoorten kiezen, of is een gestoffeerd ledikant iets wat u zoekt? Ook kunt u kiezen uit vele soorten en maten en kunt u uw bed met tientallen opties uitbreiden, zodat u uw gewenste slaapcomfort bereikt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven