fbpx

Algemene voorwaarden

Welkom bij Klaas Vaak Bedden! Wij zijn verheugd dat u ervoor hebt gekozen om uw slaapervaring met ons te verbeteren. Voordat u verder gaat met uw aankoop, raden we u aan om onze algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Als trots lid van CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) hanteren wij bij Klaas Vaak Bedden de algemene voorwaarden die zijn vastgesteld door deze vereniging. Deze voorwaarden zijn ontworpen om uw rechten als consument te beschermen en om transparantie te bieden bij al uw aankopen bij ons.

Hieronder vindt u een samenvatting van enkele belangrijke punten uit onze algemene voorwaarden:

  1. Aankoop en levering: Wanneer u een product bij ons koopt, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met de voorwaarden die gelden voor die specifieke aankoop. We streven ernaar om uw bestelling zo snel en efficiënt mogelijk te leveren, en zullen u op de hoogte houden van eventuele vertragingen.
  2. Retourneren en ruilen: Bij Klaas Vaak Bedden streven we naar uw volledige tevredenheid. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, bieden we een retour- en ruilbeleid aan volgens de richtlijnen van CBW. Zorg ervoor dat u de voorwaarden begrijpt voordat u een product retourneert of ruilt.
  3. Garantie: Onze producten worden geleverd met de wettelijke garantie die van toepassing is. Indien van toepassing bieden wij aanvullende garanties op specifieke producten. Raadpleeg onze garantievoorwaarden voor meer informatie.
  4. Klantenservice: Bij Klaas Vaak Bedden streven we naar uitmuntendheid in klantenservice. Als u vragen, opmerkingen of klachten heeft over een van onze producten of services, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat altijd klaar om u te helpen.

Door bij ons te winkelen, gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden. We moedigen u aan om ze volledig door te lezen en bij vragen of opmerkingen contact met ons op te nemen. Bedankt voor uw vertrouwen in Klaas Vaak Bedden!

CBW Algemene Voorwaarden Klaas Vaak Bedden

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven