fbpx

Contact

Zien wij u binnenkort?

Neem contact op met onze showroom in hartje Delft door middel van onderstaande gegevens. 

Wij laten u graag onze hoge kwaliteit persoonlijk ervaren. Wij staan in de showroom voor u klaar met deskundig advies en laten u graag al onze producten zien en beleven. Kom langs in onze showroom in Delft en laat u verrassen door de diversiteit en hoge klasse die u een goede nachtrust zullen bezorgen.

Klaas Vaak Bedden
Vrouwenregt 12

2611 KK Delft
015-2120162
Info@klaasvaakbedden.nl

Openingstijden

Maandag – Gesloten
Dinsdag – 10:00 tot 18:00 uur*
Woensdag – 10:00 tot 18:00 uur*
Donderdag – 10:00 tot 18:00 uur*
Vrijdag – 10:00 tot 18:00 uur*
Zaterdag – 10:00 tot 17:00 uur*
Zondag – Gesloten

* Op deze dagen zijn wij geopend en werken wij het liefst op afspraak om de beste service te kunnen geven. Boek hieronder uw afspraak!

Afspraak maken
Laden...
Parkeren

U kunt gemakkelijk parkeren bij www.parkerendelft.com

 

Zoals vandaag de dag bijna met ieder product het geval is, worden veranderingen zeer snel doorgevoerd. Vaak wordt een verandering in gang gezet met veel media aandacht. Het doorvoeren van nieuwe technieken dringt bestaande technieken echter vaak naar de achtergrond, inclusief alle roemrijke ervaringen en capaciteiten. Wij kunnen ons aan deze trend onttrekken omdat de collectie niet wordt gevoed vanuit marketingoogpunt, maar vanuit vakkennis. Natuurlijk liggen onze prioriteiten bij een continue ontwikkeling en verbetering, maar geboekte successen zien wij liever terug in uw bed en niet in onze prijzenkast.

Er zijn veel factoren die de kwaliteit van slapen beïnvloeden. Dat een goede slaap essentieel is voor een gevoel van algeheel welbevinden is ontegenzeggelijk. Een van de factoren die een goede slaap beïnvloedt is een bed. Ieder individu heeft zijn eigen voorkeur. De maat is: sta ik ’s morgens uitgerust op? Een slecht uitgerust lichaam verhoogt namelijk de kans op klachten; voorkomen is beter dan genezen!

Om het juiste bed met de juiste matras te kunnen kiezen zult u moeten gaan proefliggen bij ons in de showroom. Niet voor niets biedt de Klaas Vaak Bedden in onze speciaalzaak een ruime keuze om u de weg te wijzen in de wereld van goed en gezond slapen en u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven