fbpx

Service

Klachtenprocedure bij Klaas Vaak Bedden

Bij Klaas Vaak Bedden streven we ernaar om onze klanten hoogwaardige producten en uitstekende service te bieden. Ondanks onze inzet kan het echter voorkomen dat u niet tevreden bent met een product of dienst die u bij ons heeft afgenomen. In dergelijke gevallen willen we graag dat u weet dat uw feedback belangrijk voor ons is en dat we er alles aan zullen doen om uw klacht naar tevredenheid op te lossen.

Hoe dient u een klacht in?

Als u een klacht heeft over een product of dienst van Klaas Vaak Bedden, vragen we u vriendelijk om contact met ons op te nemen via e-mail op info@klaasvaakbedden.nl. In uw e-mail kunt u uw klacht gedetailleerd beschrijven, inclusief eventuele relevante informatie zoals ordernummers, aankoopdata en foto’s indien van toepassing. Op deze manier kunnen we uw klacht efficiënt en effectief afhandelen.

Onze belofte

Zodra we uw klacht hebben ontvangen, zullen we deze zorgvuldig onderzoeken en streven naar een snelle en passende oplossing. We streven ernaar om binnen 48 uur na ontvangst van uw klacht te reageren om u te laten weten dat we deze hebben ontvangen en dat we eraan werken. Vervolgens zullen we ons best doen om uw klacht zo snel mogelijk en naar tevredenheid af te handelen.

Feedback en verbetering

Bij Klaas Vaak Bedden zien we klachten niet alleen als problemen, maar ook als waardevolle feedback waarmee we onze producten en diensten kunnen verbeteren. Daarom waarderen we het als u suggesties heeft over hoe we onze service kunnen verbeteren, zelfs als uw klacht al is opgelost.

Contact

Heeft u vragen over onze klachtenprocedure of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@klaasvaakbedden.nl. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

Bij Klaas Vaak Bedden streven we ernaar om uw winkelervaring zo soepel mogelijk te maken, en we danken u voor uw vertrouwen in ons.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven