fbpx

Merken

“De beste merken vind je bij Klaas Vaak Bedden in Delft”

Klaas Vaak Bedden werkt alleen met merken die hoge kwaliteit bieden in hun materiaalkeuze. De merken Sleep & Dream, KVB Collection en Pure, spelen daarom een grote rol in onze winkel.

Pure logo Logo kvb collection Sleep en dream

 

Kopen bij Klaas Vaak Bedden betekent dat u de beste producten koopt die voorhanden zijn. Vandaar dat wij onze producten ook garanderen tegen fabricage- en/of constructiefouten,
gedurende de normale levensduur van deze producten. Bij Klaas Vaak Bedden kunt u er zeker van zijn dat al onze producten met zorg zijn uitgekozen. Op deze manier staan alle adviseurs ook steen vast achter alle merken die wij voeren.

Pure Slaapcomfort

Onze matrassenlijn, gebaseerd op de Sleep&Dream collection® van Klaas Vaak bedden (sinds 1980) kunnen worden afgewerkt in de ‘Pure-edition’ met 100% biologische katoen en/of wol. Kies voor deze collectie wanneer u ecologisch en biologisch wilt slapen.

KVB Collection

De KVB Collection is een collectie ontwikkeld door de experts van Klaas Vaak Bedden zelf. Zij hebben door hun jaren lange ervaring hun kennis kunnen gebruiken om de perfecte beddencollectie ontwikkelen. Wilt u uw slaapcomfort naar het hoogste niveau halen? Kies dan voor de KVB Collection van Klaas Vaak Bedden.

Sleep & Dream

Sleep & Dream is het exclusieve merk van de Slaapvoorlichters. Vijftien beddenspeciaalzaken in Nederland en België hebben hun krachten gebundeld en delen kennis en ervaring als Slaapvoorlichters. Een bed dat voor iedereen goed slaapt, daar geloven we niet in. Wat voor u geschikt is, hangt zowel van u af als van de matras, boxspring of lattenbodem. Onze gedeelde ervaring vertaalt zich in betere slaapadviezen op maat. En daar profiteert u van!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven