fbpx

Over ons

Martin Trompert vertelt alles over ons mooie bedrijf Klaas Vaak Bedden

Slaapexpert Martin Trompert van Klaas Vaak Bedden:

“Slapen is je allereerste levensbehoefte”

Slaapexpert Martin Trompert van Klaas Vaak Bedden is een bevlogen ondernemer én verteller: ‘Slapen is je eerste levensbehoefte, je kunt langer zonder eten en drinken dan zonder slaap.’ Toch zijn veel mensen zich er niet bewust van hoe belangrijk goed slapen is en besteden daarom ook niet al te veel aandacht aan de aanschaf van een bed. Wij vinden dat wél heel belangrijk en we trekken er dan ook veel tijd voor uit om mensen eerlijk én persoonlijk voor te lichten over het belang van een goed bed en over alle mogelijkheden die er zijn. Want een goed bed is maatwerk en voor iedereen anders.

Klaas Vaak Bedden biedt een uitgebreide collectie matrassen, ledikanten en boxsprings van de beste natuurlijke en duurzame materialen met een ongekend ligcomfort en waarin de nieuwste technieken zijn toegepast.

Tompert: “Een goed bed verkopen is voor ons pas de eerste stap. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de klant jarenlang plezier van zijn of haar aanschaf heeft. Indien gewenst geven wij persoonlijk advies bij de klant thuis. Wij leveren onze producten gratis bij u thuis. Ook bieden wij gratis montage aan en voeren wij uw oude spullen op millevriendelijke wijze af. Bovendien geven we altijd tien jaar garantie op onze bedsystemen.”

‘Pure’, dat is de slaapervaring die Martin Trompert zijn klanten wil meegeven. “Ik ben altijd bezig om dingen te verbeteren, of het nu om matrassen, dekbedden of lattenbodems gaat. Het kan altijd nog nét iets beter, dat is mijn uitdaging. Ik zou zeggen: kom eens langs in onze showroom in Delft. Je kunt hier alle merken, waaronder onze Pure-slaapcomfort ® en Sleep & Dream collection ® zelf ervaren en testen. Onze deskundige medewerkers geven daarbij graag advies.

Geschiedenis Klaas Vaak Bedden

In 1980 wordt in Delft aan het Vrouwenregt 12 één van de eerste beddenspeciaalzaken van Nederland geopend door de familie Petri & Zn. met als bedrijfsleider Martin Trompert sr. Trompert zet in een zéér korte tijd en met succes het vak ‘slapen’ op de kaart. Slapen, of liever goed liggen, is een hot item. Mensen komen steeds vaker met rug en nekklachten in aanraking. Omdat de mens in Nederland langer wordt en lichamelijke arbeid steeds minder is, worden onze gewrichten kwetsbaarder. Vandaar dat een goede nachtrust van essentieel belang is.

1982 wordt er door de Petri familie besloten de winkel in Delft te stoppen om het pand te kunnen verkopen en breekt een nieuw tijdperk aan voor Klaas Vaak slaapstudio en Martin Trompert sr. Min of meer gedwongen gaat Trompert voor zichzelf door met deze beddenspeciaalzaak, overtuigd dat dit een succes wordt. Gesteund door vrouw en kinderen wordt in een zware tijd een prachtig bedrijf gecreëerd, die nog steeds in volle glorie aanwezig is in het mooie Delft.

Wij introduceren..

In 1985 komt ook zoon Martin jr. in het bedrijf, hierna komt er een stroomversnelling in de groei van Klaas Vaak, waardoor in 1986 ook zoon Reinier zich bij de “club” aansloot. 1992 was het tijd om de vleugels uit te slaan en werd Klaas Vaak Breda in de Mauritsstraat geopend, deze word gerund door Reinier. Martin jr. blijft de winkel in Delft runnen. Door een fataal auto-ongeluk van Reinier ( december 1995) is er besloten na een dramatisch jaar de winkel in Breda in 1996 te verkopen aan een collega en wordt de focus weer gelegd op Delft.

In 1998 besluiten senior en junior samen in een vennootschap het bedrijf weer op te bouwen. Samen hebben zij tot januari 2006 het ‘4 handen op 1 buik’ scepter gezwaaid, en… met succes. Na zijn pensionering in 2006 blijft senior toch nog steeds op de achtergrond als ‘oproepkracht’ aanwezig.

Nu in 2023 vind u Martin junior, vriendin Marja en haar zoon Jeffrey terug in onze showroom.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven