fbpx

Boxspring Catalogus

Boxspring catalogus

Neem een kijkje in onze boxspring catalogus en ga immers voor maximaal slaapcomfort met onze boxspring collectie. Door de combinatie van bijvoorbeeld een goed ventilerende bedbodem en een comfortabele matras creëert u het ultieme slaapcomfort. In onze boxspring catalogus vind u een greep uit onze uitgebreide collectie boxsprings. Bovendien kunt u zich laten inspireren. Bekijk hieronder alle bedden.

Alles is mogelijk

Bij Klaas Vaak Bedden kunt u uw eigen boxspring samenstellen. Met keuze uit honderden stoffen en een ruime collectie aan hoofdborden en pootjes wordt uw ideale boxspring werkelijkheid. Ook kunt u kiezen voor een bijpassend voetenbord om uw bed compleet te maken. Het hoofdbord is evenals een bepalende element hoe uw boxspring er uit ziet. Al onze hoofdborden zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, breedtes, diktes en typen afwerkingen. In onze boxspring catalogus kunt u zien wat onder andere de mogelijkheden zijn.

Ruighuid

Beddenland heeft een nieuwe creatie door de samenwerking met Liesbeth Coelen van RUIGHUID en Klaas Vaak Bedden. Een ruig leren hoofdbord, met de hand vervaardigd en mogelijk te combineren met een boxspring of een mooi massief eiken vintage ledikant. Dit stoere bed is uniek in zijn soort en wordt bovendien exclusief aangeboden in onze showroom in Delft. Tevens is dit bed leverbaar in 6 kleuren en in elke maat. Bent u net als ons ook zo enthousiast over een handgemaakt bed? Klaas Vaak Bedden kan namelijk voorzien in al uw slaapwensen, waardoor u bij het juiste adres bent als het gaat om bijzondere en unieke bedden.

hoofdbordruighuid
   

Laat u inspireren

Hieronder vindt u een overzicht van onze boxspring bedden. Onthoudt dat de mogelijkheden eindeloos zijn en daarom staan we graag voor u klaar in onze showroom. Ten slotte kunnen we u laten voelen hoe een echt goed bed aanvoelt.

 

 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven