fbpx

Hoofdkussens

” Kwalitatief hoogwaardige hoofdkussens ”

Uw bed is pas compleet wanneer het hoofdkussen een juiste combinatie met uw bodem en matras vormt.

Hoofdkussens

 

Hoelang gaat een kussen mee?

Een hoofdkussen moet na 3-5 jaar worden vervangen uit hygiënisch oogpunt , tenzij u het kussen regelmatig wast. Veel hoofdkussen verliezen in deze tijd ook hun veerkracht.

Welk kussen is er voor u?

Een kussen moet goed ventileren en goed ondersteunen, deze ondersteuning kan het kussen zelf doen of u gaat dit zelf regelen, deze keuze  is persoonlijk. Wij hebben

een assortiment met kapok, veren, veren met dons en zuiverdons hoofdkussens, maar er zijn ook ergonomisch gevormde kussens van echte natuurlatex. Een goede combinatie maken is gemakkelijkst wanneer er bekent is welke matras en bedbodem u heeft EN koop altijd uw kussen zelf!

U kunt het kussen bij ons in de winkel proberen, de meeste kussens in ons assortiment zijn individueel aanpas

baar zodat het na een aantal nachten eenvoudig zelf of door ons gewijzigd kan worden,thuis testen doen wij uit hygiënisch oogpunt niet. Laat u goed adviseren!

 

Kussen en allergie

Onze hoofdkussens zijn anti-allergisch en wasbaar op 60 graden (ook veren en dons !) . Er in ons assortiment geen plaats voor synthetische (plastic)materialen, kunststof transpireert,trekt vuil aan en er vormen schimmels in het product door de mindere/slechte ventilatie. Het wassen van kunststof hoofdkussens is weliswaar veel gemakkelijker, maar het materiaal loopt snel terug.

 

afspraak maken klaas vaak bedden
 


 
afspraak maken klaas vaak bedden

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top