fbpx

Blog: Klaas Vaak Bedden expert in zorgbedden

Een bed op comforthoogte

De Slaapvoorlichters bieden u verschillende mogelijkheden op het gebied van seniorenbedden of bedden op comforthoogte. Wanneer u moeite heeft met het in en uit bed stappen, hebben wij speciale bedden van verschillende hoogtes. Hierdoor wordt het naar bed gaan geen opgave meer, en bovendien kunt u het bed gemakkelijker opmaken.

Elektrisch verstelbaar

Voor senioren is de elektrisch verstelbare bodem een prachtige oplossing. U kunt vanuit uw bed de bodem bedienen met een afstandsbediening, zodat u niet direct afhankelijk bent van anderen. Ook bij ziekte kan één van onze adviseurs bij u langskomen om de situatie te bekijken en samen met u te bespreken wat de beste oplossing is voor uw specifieke situatie.

Deelbare bedden

Wilt u een tweepersoonsbed, maar toch de gemakken van een éénpersoonsbed? Met onze deelbare bedden kunt u gemakkelijk de bedden van elkaar wegrollen, zodat u onder de bedden kunt stofzuigen. Maar ook met het opmaken is dit een stuk gemakkelijker. Aan de onderkant van deze bedden zit bij het voeteneinde een rolpoot, zodat u niet onnodig uw rug hoeft te belasten.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven