fbpx

Ledikanten/Boxsprings

Ruighuid Klaas Vaak Bedden

Kom snel langs in onze showroom om dit bijzondere bed van RUIGHUID en KVB te komen bekijken. Laat u adviseren en ervaar een unieke slaapbeleving. Maak hieronder een afspraak wanneer u dat uitkomt.“Kwaliteits ledikanten/boxsprings vind je bij Klaas Vaak Bedden in Delft”

gestoffeerde ledikant

Boxsprings

De boxspring is een gestoffeerde bedbodem voorzien van metalen veren, hiervan zijn verschillende systemen in de handel, bijvoorbeeld bonell-, pocketvering en voorgespannen pocketveren. Elk systeem heeft andere eigenschappen. Zo is de bonellvering eigenlijk niet meer van deze tijd, technisch is een pocketveer beter, pocketvering is leverbaar in zones en kan daardoor de comfortzones in de matras versterken. De keuze van het type boxspring hangt af van de keuze van uw matras, laat u hiervoor goed adviseren door uw vakman Klaas Vaak bedden. Ook uw boxspring is verstelbaar leverbaar met 2,3 of zelfs 4 motoren.

Het grote voordeel van de boxspring is dat uw bodem ook uw ledikant kan zijn, door de box en eventueel hoofdbord met een mooie stof te laten bekleden, creëert u een sfeervol bed (keuze uit ca. 250 kleuren/stoffen). Wij hebben keuze uit 25 verschillende hoofdborden.

Ruimtebesparend slapen

Ook voor uw gasten een goede nachtrust? Hiervoor hebben wij ook een passende oplossing,  er bestaat een vouwbed 80 of 90 breed, een slaapbank (niet slapen op de zit kussens !!) en een dubbeldivanbed (onderschuifbed)

 

 

 

 

Houten ledikant

Ledikanten

Houten modellen
Slaapkamers zijn in verschillende houtsoorten of lakkleuren en maten. De meeste slaapkamers bij Klaas Vaak zijn van massief beuken, eiken, kersen of notenhout.

Gestoffeerde modellen
Een gestoffeerd ledikant ziet er uit als een boxspring, heeft dus 25 verschillende hoofdborden en 250 verschillende stoffen en geeft u de mogelijkheid om uw eigen gekozen slaapsysteem te kiezen (lattenbodem of spiraal)

Metalen bedden
Er bestaan ook metalen bedomrandingen, ons Rome 18 model is een voorbeeld van pure eenvoud die oerdegelijk is, leverbaar in 15 kleuren , en in elke gewenste maat. (ook in hoogte)

Comfortbedden
Bijna al onze ledikanten zijn in verschillende lighoogte instelbaar of te bestellen, ook plaatsen wij in onze ledikanten op verzoek een bedlift, zodat de lighoogte door u zelf geregeld kan worden

Seniorbedden
Bijna al onze ledikanten zijn in verschillende lighoogte instelbaar of te bestellen, ook plaatsen wij in onze ledikanten op verzoek een bedlift, zodat de lighoogte door u zelf geregeld kan worden.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven