fbpx

Pure Slaapcomfort

” Puur slapen doe je met Pure Slaapcomfort ”

Pure-slaapcomfort ® staat voor pure natuurlijke materialen die wij (laten) gebruiken om onze producten te vervaardigen. Dat geldt voor onze matrassen, hoofdkussens, dekbedden, bed-textiel en slaapkamer-meubelen.

Onze matrassenlijn, gebaseerd op de Sleep&Dream collection® van Klaas Vaak bedden (sinds 1980) kunnen worden afgewerkt in de ‘Pure-edition’ met 100% biologische katoen en/of wol. Zo heeft u een prachtige combinatie van de meest moderne slaaptechniek met echte natuurlatex of pocketvering in een milieubewuste uitvoering. Kopen van een matras is snel gedaan, maar ervaren doet u pas thuis, wij vinden dat u binnen 14 dagen lekker moet slapen op onze matrassen, als dat dus niet zo is, geen probleem! Wij wisselen uw matraskern om voor een hardere of zachtere versie, kosteloos!

Pure hoofdkussens

De hoofdkussens in onze collectie zijn eveneens opgebouwd uit pure natuurmaterialen, de anti-allergie tijk is van 100% super fijn geweven katoen en de vulling kan bestaan uit zuiver dons van de “groene” gans (alles is dier en milieu vriendelijk!), kapok (voor velen een ouderwets product), natuurlatex of een combinatie hiervan, al deze kussens zijn wasbaar, een goed hoofdkussen is niet altijd een goed kussen voor ú!

Al sinds 1980 maken wij volledig naar wens in ons atelier onze eigen dekbedden en hoofdkussenserie van de mooiste en sterkste ganzendons, van de ‘groene’ gans (dier en milieu vriendelijk). De dekbedden zijn superlicht en hebben een hoog isolatievermogen. Ze hebben een heel hoog ventilatievermogen, zodat je onder deze dekbedden het hele jaar kan slapen. Deze dekbedden en kussens zijn wasbaar, zodat deze ook anti-allergisch blijven.

Naast de donzen dekbedden hebben wij ook 100% zijde dekbedden, wollendekbedden, kameelhaar, kasjmier en linnendekbedden. Bekijk ook ons assortiment wollen dekens van schapenwol, kameelhaar, lama en kasjmier. Wij hebben een mooi assortiment bed-textiel (lakens, hoeslakens, slopen en dekbedovertrekken) van 100% zijde

(moerbei), 100% Tencel® (uit houtvezel vervaardigd) en 100% katoen, alles satijn geweven. Voor een ideaal slaapklimaat, vochtregulatieen comfort. Mooie massief houten ledikanten en nachtkastjes van gecertificeerd beukenhout, eikenhout, kersenhout of notenhout, zelfs in milieubewust gelakte uitvoeringen. Al onze producten hebben een garantie termijn van 10 jaar. Tevens worden alle artiekelen gratis thuis afgeleverd en geïnstalleerd, en als u dat wilt, voeren wij uw oude spullen voor u af, dit wordt allemaal gerecycled.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven