fbpx

Slaapadvies

” Hard slapen: een pijnlijk misverstand.
Klaas Vaak Bedden zorgt voor slaapadvies ”

WinkelAan de wieg van Sleep&Dream collection®
Ruim 40 jaar geleden bundelden een aantal gelijkgestemde beddenspeciaalzaken (Slaapvoorlichters) hun krachten. Alle kennis en ervaring van de afzonderlijke bedrijven werd vanaf dat moment gedeeld. Zo ontstond er een unieke samenwerking, met als doel het leveren van de best denkbare kwaliteit en service. Het merk Sleep&Dream collection® werd geboren.
Sleep&Dream : garantie voor kwaliteit
Een goed bed kopen is niet eenvoudig. U wilt immers een bed dat precies bij u past én bovendien jaren meegaat. Goed slaapadvies is hierin enorm belangrijk.
Als Sleep&Dream leverancier stellen wij zeer hoge eisen aan de merken die wij voeren: de materialen, de technologie, het ontwerp, alles moet van de hoogste kwaliteit zijn. Anders kunnen wij er niet volledig achter staan en dan laten wij u er zeker niet op liggen.
Slapen is een vak, óns vak !
Onze klanten plukken de vruchten van onze intensieve samenwerking. Gedeelde kennis vertaalt zich immers in betere slaapadviezen op maat. Vaak wordt er geprobeerd hét ideale bed te ontwerpen, dat voldoet aan ieders wens. Wij geloven daar niet in: zo’n bed bestaat namelijk niet, Welk bed voor u geschikt is hangt evenveel van u als van het bed af. Bij onze adviezen staat het individu daarom centraal.
Wij rusten niet voordat u helemaal tevreden bent..
Dat klinkt gek, maar dat is het niet. Een goed bed verkopen is voor ons pas de eerste stap. Vervolgens zorgen wij ervoor dat u zoveel mogelijk plezier van uw aanschaf heeft. Dat begint met de levering. Onze produkten worden gratis bij u afgeleverd en gemonteerd. Desgewenst voeren wij uw oude spullen milieu-vriendelijk af.
Zodra u iets bij Klaas Vaak bedden koopt, profiteert u van onze permanente service. Wij garanderen bijvoorbeeld alle producten gedurende de normale levensduur tegen farbricage- en/of constructiefouten.Verder is er een ‘omruilgarantie’ voor matrassen, voor als u onverhoopt tóch de verkeerde hardheidkeuze heeft gemaakt.Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven