fbpx

Sleep & Dream

De beste nachtrust met Sleep & Dream

Sleep & Dream is een exclusieve merk van slaapsystemen sinds 1985. Tientallen gerenommeerde fabrikanten vervaardigen topproducten voor deze collectie. De intensieve samenwerking tussen de Slaapvoorlichters ® en fabrikanten heeft in de loop der jaren zijn vruchten afgeworpen. De fabrikanten die aanschuiven bij de ontwikkelingen hebben allemaal een flinke dosis ervaring op hun vakgebied. Hierdoor hebben ze een belangrijke inbreng bij de realisatie. Sleep en Dream produceert volgens strenge eisen ten aanzien van kwaliteit en comfort, met als enig doel: de beste nachtrust, uw nachtrust.

Bestaande techniek

Zoals vandaag de dag bijna met ieder product het geval is, worden veranderingen zeer snel doorgevoerd. Vaak wordt een verandering in gang gezet met veel media-aandacht. Het doorvoeren van nieuwe technieken dringt bestaande technieken echter vaak naar de achtergrond, inclusief alle roemrijke ervaringen en capaciteiten.
Sleep en Dream kan zich aan deze trend onttrekken, omdat de collectie niet wordt gevoed vanuit marketing-oogpunt, maar vanuit vakkennis. Natuurlijk liggen onze prioriteiten bij een continue ontwikkeling en verbetering, maar geboekte successen zien wij liever terug in uw bed en niet in onze prijzenkast.

Moderne techniek

Vakmanschap, moderne en vooruitstrevende techniek en pure, natuurlijke materialen zijn de basis ingrediënten voor de Sleep & Dream-collectie. Onafgebroken bewaken we vergaarde kennis die van belang kan zijn voor uw nachtrust. Vernieuwende kennis en toepassingen vragen vaak om nieuwe technieken die alle betrokken fabrikanten als eerste beproefd in huis hebben. Producten met zorg vervaardigd en samengesteld om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Milieu

Alleen fabrikanten die aan de zeer strenge milieu-eisen van Nederland en Europa voldoen, komen in aanmerking om een product te vervaardigen dat het Sleep & Dream-label draagt. Zo bezitten de toegepaste textiel-varianten van bijvoorbeeld de dekbedden het Öko-Tex-keurmerk. Dit wil zeggen dat deze producten op internationaal niveau wetenschappelijk gekeurd zijn: dit verzekert de gebruiker dat het product aan strenge eisen voor ecologie en menselijk welbevinden voldoet. Strenge keurings- en controlevoorschriften garanderen eveneens een gelijkblijvende productkwaliteit, zodat u met een gerust hart kunt slapen.

Slapen is ons vak en dat nemen wij heel serieus! Waarom doet een gerenommeerde beddenspeciaalzaak zo veel moeite om het gebruik van een exclusief merk te adviseren, terwijl er al zo veel merkfabrikanten op de markt zijn? Het antwoord is simpel. Wij willen van iedere fabrikant het beste product afnemen om voor iedere klant het beste slaapcomfort te realiseren, zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit van ons advies. Fabrikanten hebben andere belangen en andere argumenten, omdat ze producent zijn. Productiebedrijven zijn nu eenmaal afhankelijk van een bepaalde efficiëntie in de productielijnen.

Klaas Vaak bedden kijkt puur naar het slaapcomfort, zonder enige concessie. Als onafhankelijke adviseurs voor goed en gezond slapen zouden wij anders niet meer zo objectief zijn als zou moeten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven