fbpx
dons column klaas vaak bedden

Grote pluizen dons

Wat weet u over dekbedden? Niet van die synthetische dekbedden, maar zalige luchtige donzen dekbedden. De grootste misvatting over dekbedden is dat ze warmte zouden geven. Niets is minder waar, u geeft zelf die warmte af. U bent het kacheltje. Dus een goed dekbed moet isoleren en ventileren. Het enige product dat dit bijzonder goed kan, is dons. Ganzendons welteverstaan.


Wat is de beste dons?

Het dons dat wij gebruiken bestaat uit prachtige grote volgroeide pluizen dons, geen kleine veertjes. Honderd procent dons, dat geeft enorm veel volume en weegt bijna niks. Onder een goed donzen dekbed blijft u zowel in de zomer als in de winter prima op temperatuur. Ons ganzendons is niet geplukt van levende dieren. Ik kies mijn leveranciers met de grootste zorg. De bal in onze winkel waarin dit dons ronddwarrelt is een begrip in Delft, een herkenningspunt. Daar ziet u het zelf. Kom gerust eens langs om het met eigen ogen te zien.

Dons is een natuurproduct, en is natuurlijk en ook anti-allergisch. En ontzettend makkelijk in onderhoud. Laat u niks anders wijsmaken. Ons donzen dekbed kan gewoon in de wasmachine, of u brengt het naar de wasserij. We hebben hele goede ervaringen met Reintex, ze zitten hier om de hoek. Mijn advies is om het donzen dekbed eens per twee jaar te wassen, dan blijft het dekbed zijn werk doen. Doe dus geen stofdichte tijk, beschermingshoes, om uw dekbed .Het doek van onze donzen dekbedden is flinterdun super dicht geweven, van megasterk katoen, neemt vocht op wanneer dat moet en droogt supersnel.

Slapen doe je zo!

Het dekbed is verdeeld in banen, overdwars, zonering noemen we dat. Want uw voeten zijn uw temperatuurmeter en bij uw schouders wilt u het gevoelsmatig waarschijnlijk wat zwaarder hebben. Daar denken wij bij Klaas Vaak over na. Mijn jarenlange ervaring op het gebied van bedden, matrassen, bodems, dekbedden, dekens, textiel en slaapkamermeubilair zorgt ervoor dat u als een roosje slaapt. Het zandmannetje is niet voor niks in ons logo verwerkt. Elke dag draag ik mijn steentje bij aan het ontwikkelen van nog betere producten, waardoor u verzekerd bent van een zorgeloze nachtrust. En dat is waar ik het voor doe.

Groet, Martin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven