fbpx

Onze bedgeheimen

Veelvuldig delen klanten hun bedgeheimen met mij. Niet de echte geheimen natuurlijk, helaas. Om u een goed advies te kunnen geven voor een nieuw bed, moet u me wel eerlijk en compleet vertellen hoe u graag slaapt, waar u last van heeft en wat uw wensen zijn. Daarom houd ik zo van mijn werk, ik drink graag koffie, praat graag, maar luister nog veel liever. Ik leg u neer op een bed in de winkel om goed te kijken naar de stand van uw lichaam om zo de perfecte ondergrond te kiezen waar u het beste op uitrust.

Als de keuze voor de matras gemaakt is, gaan we kijken naar een goede bedbodem. En laat heel duidelijk zijn, wij passen de matras aan de persoon aan en niet andersom. Wat veel mensen niet weten is dat ook een matras een kwestie van maatwerk is. Na de basiskeuze voor een matras is er nog heel veel te finetunen. Net zolang tot u het lekkerst ligt.

Kwaliteit zit van binnen

Zo zijn er verschillende mogelijkheden voor wat betreft de binnenkant van een matras, ook na aankoop, want de hoes is afritsbaar. We hebben een geweldige omruilgarantie. Want echt uitproberen doet u pas thuis. En daar houden wij rekening mee. We vragen zelfs naar hoe u geslapen heeft. Onze service stopt pas als u perfect ligt en slaapt. Of u nu kiest voor natuurlatex of pocketvering. Wij zijn echt uniek in het bieden van de mogelijkheid om aanpassingen te doen als het toch nog niet perfect is.

Langste mens ter wereld

Dat kunnen wij doen, omdat onze producten allemaal geproduceerd worden in Nederland. Sleep&Dream® en KVB collection® zijn technisch het meest vooruitstrevend, toonaangevend voor grote merken en het meest ervaren in ontwikkeling van bedden. Dat komt omdat wij Nederlanders de langste mensen ter wereld zijn gepaard met rugklachten en slaapklachten. Inmiddels ben ik hier al meer dan 30 jaar in betrokken. Uw bedgeheimen, in combinatie met mijn kennis en ervaring, zorgen voor een kwalitatief zeer hoogwaardige maatwerkoplossing voor uw nachtrust. Waarom? Omdat wij willen dat u lekker slaapt. Dat heeft u verdiend en dat houdt u gezond. Daar lig ik graag van wakker.

Eén gedachte over “Onze bedgeheimen

  1. Klaas Vaak mag dan wakker liggen ,ik slaap al bijna nu 10 jaar in mijn eiken ledikant en mijn matras van Klaas vaak bedden.
    helaas moet ik nu na 10 jaar weer eens een nieuw donzen dekbed aanschaffen , en daar moet ik weer voor bij klaas vaak zijn.
    toen ik destijds in een anderen meubelzaak informeerde naar een eiken ledikant .liet men eiken fineer aan mij zien.
    en toen ik vroeg naar massief eiken, moest er blijkbaar een wonder gebeuren ,dus kwam ik bij klaas vaak en was daar aan het juiste adres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven