fbpx
Gouden plekje

Ontdek de ‘Gouden plek’

Mensen hebben geen flauw idee wat er allemaal komt kijken bij gewoon simpelweg lekker slapen. U weet vaak precies wat een nieuwe auto kost, een nieuwe keuken of een nieuw bankstel. Maar een goed bed (oftewel een gouden plek) is vaak een sluitpost. Dat is gek, want u brengt de meeste tijd in bed door. Tel daarbij op dat een mens absoluut niet zonder slaap kan. Daar worden wij mensen echt krankjorum van. Dus gaan we samen op zoek naar de gouden oplossing om zo heerlijk mogelijk te slapen.


Gouden plek!

Ik neem u in mijn winkel mee naar de ‘Gouden plek’. Dat is een bed. Deze combinatie van een bodem met matras en staat er al sinds 1985. Ik leg er natuurlijk wel steeds verschillende matrassen in hè! Want de beddenbeleving is veranderd. Vroeger schreeuwden we dat een hard bed fantastisch was en zochten we het goedkoopste bed. Maar slapen op een hard bed is ronduit slecht.

Het kan echt anders. Onze de reis naar de Gouden Plek begint met goed luisteren, goed kijken naar uw postuur en dan pas laat ik u liggen. Zo kan ik zien hoe u ligt en hoe de rugwervels zich verhouden in verschillende ligposities op verschillende matrassen. Om dat goed te beoordelen, staan er diverse combinaties.

Langste mens..?

Maar wat voelt u nou? Het oog van de meester, want zo mag ik dat wel noemen na al die jaren, kijkt hoe u ligt en ziet wat voor u als persoon nodig is. En denk nu niet dat ik u heel even óp het bed laat liggen, nee, u gaat ín het bed liggen, schoentjes uit en voelen maar. Want onze welvaartsrug heeft de juiste ondersteuning meer dan broodnodig. Wij zijn de langste mensen ter wereld, maar hebben er geen extra wervels bij gekregen om ons lichaam aan te passen aan deze lengte. Dat betekent dat onze rug onze zwakke plek is geworden. Dat kun je wel enigszins opvangen met extra spiermassa, maar dat doet of kan niet iedereen.

Ik neem u mee langs de mogelijkheden die er zijn, net zo lang tot we ook voor u die Gouden Plek hebben gevonden. En dat is bij u thuis. Onze service gaat net zo lang door, ook bij u thuis, totdat u zo heerlijk slaapt als nooit tevoren. Dat verdient u.

Groet, Martin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven